Honnan lehet tudni melyik lekvárt nem fogja felszívni a piskóta?
Figyelt kérdés
Ilyet tettem bele és elnedvesítette a piskótát:
Nagyon jónak tűnt pedig, nem tudom miért szívta fel szinte mindet.
2024. márc. 26. 19:20
1/2 anonim válasza:
Mert magas a víztartalma sok benne a zselésítő.Várd meg amíg teljesen kihűlt a piskóta utána kend meg.
Feltekerni pedig nyilván melegen kell.
2/2 anonim válasza:
Az én házi baracklekváromban csak sárgabarack van összetörve, és dzsemnek megfőzve. Nyilván sok benne a sárgabarack "húsa", rostja. A bolti lekvárok egy része meg tartalmaz sárgabarackot is, meg mondjuk almalevet és zselésítő anyagot. Ezeket a nagy folyadéktartalmú lekvárokat mindig fel fogja szívni, fel tudja szívni a tészta a kapillárisain keresztül. Amiben sok az eredeti gyümölcs rostja, az a lekvár nyilván nem tudja annyira eláztatni a sütit. De az is ad át nedvességet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!