Hogyan szokták elkészíteni a garnélát? Milyen íze van?
Figyelt kérdés
márc. 20. 11:43
2/7 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy hogyha egészet veszek, amin még rajta van a páncélja, akkor a fejét leszedem és a farokhúsról lefejtem a páncélt. A háti oldalát hosszanti irányba bevágom és kiszedem belőle a belét.
Ha felpucoltat veszek, akkor is megszoktam nézni egyesével, hogy a bele teljesen ki van-e szedve.
Receptet egy csomót találhatsz hozzá a neten.
Én legtöbbször bacon helyett szoktam carbonara szószba belefőzni. Nem szabad túl sütni/főzni a garnélát. Ha bekunkorodik akkor már jó:)
3/7 Noren1989 válasza:
Egyszerűen vajban szoktam felpàrolni, mindig pucoltat veszek.
Àltalàban spenótos dolgokat csinàlok mellé, abban oregànó, bors, szerecsendió, fokhagyma, alapnak meg dinsztelt hagyma, vajon megfuttatva.
4/7 anonim válasza:
Olívaolajon hirtelen sütom pici fehér borral.Só,bors.Picit édes íze van a hús pedig gumis picit van textúrája.Általaban tisztítottat veszek.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
márc. 20. 13:08
7/7 anonim válasza:
Pici olajon sütöm kb 2 percig, szójaszósszal,fokhagymával, citromlével leöntve utána. Garlic bread mellé, esti filmes nasinak nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!