Hány orát kel fözni a babot? Két orája fözöm és még kemény, lehet, h már tul föztem? Ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:13
2/16 anonim válasza:
Főzés előtt célszerű beáztatni. Ha ázik pár órát, könnyebben fő meg.
3/16 anonim válasza:
Ha nem áztattad be akkor akár 3-4 óra is lehet.
Én egy éjszakára mindig beáztatom és úgy főzöm.
4/16 A kérdező kommentje:
de be volt áztatva,azért csodákszom,multkor babgulyás csináltam ugyan ilyen babbol és nagyon puha lett.
2010. okt. 26. 10:27
5/16 anonim válasza:
Tegyél bele szódabikarbónát(kávékanálnyit) és nemsokára megpuhul!
6/16 anonim válasza:
Szódabikarbónától nem lesz savanyú?
Biztos nem főzted túl, ha még egyben van. Ha túlfőzik, szétreped a héjja és összetörik a bab.
7/16 A kérdező kommentje:
még egybe van,inkább nem rontom el szodabikarbonával,még várok kicsit.köszi mindenkinek
2010. okt. 26. 10:41
8/16 anonim válasza:
szódabikarbónán kívül mit lehet még bele tenni, mert az nincs itthon.
az enyém sem puhul meg:) babfőzelék.
9/16 anonim válasza:
jó a szódabikarbóna, bátran tegyetek bele.kicsit habzani fog, de nem sokáig. az ízén nem változtat. tényleg csak egy kis mokkáskanálnyit.
10/16 anonim válasza:
de az nincs itthon:( citromlé esetleg? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!