Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki, mit főz karácsonykor?

Ki, mit főz karácsonykor?

Figyelt kérdés
Már tudjátok mi lesz a menü?Szerettek ilyenkor kísérletezni vagy inkább a megszokott ételeket készítitek el?
2010. okt. 25. 17:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is általában ugyanaz a menü:

Tavaly próbálkoztunk először a halászlével, de jól sikerült.

Egyébként pedig:

rántott hal, krumplipüré, virsli saláta, kukorica saláta, sütemények ( a sütemény mindig változó, mikor milyen kedvünk és időnk van kísérletezni)

Karácsony első napján : húsleves, köret, sült hús (valamilyen)

2010. okt. 29. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
hát nálunk tradíció már évek óta, hogy mamámhoz megyünk 24.-én és ő általában sült pulykát vagy sült kacsacombot szokott csinálni sült krumplival, és valamilyen süti utánna ami bejgli vagy ami épp az eszébe jut, 25.-én meg nálunk van családi ebéd, ilyenkor halászlé meg töltötthús vagy valamilyen más hús szokott lenni és sok süti(bejgli alap, de mellette még mások is szoktak lenni), ja és anya szokott kocsonyát is csinálni karácsony fele, de azt én nem szeretem
2010. okt. 29. 18:53
 23/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez a kérdés nekem még egy kicsit korai...

Ha él még a kérdés úgy november 20 körül, akkor válaszolok rá.

2010. okt. 29. 19:32
 24/24 anonim ***** válasza:
karácsony tájékán ilyeneket szoktunk főzni: káposztás leves, kapustnica, majonézeskrumpli, rántott hal, rizs, valamilyen sült hús és reeengeteg süti :)
2010. okt. 30. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!