Ki, mit főz karácsonykor?
A jól megszokott ételeket szoktam készíteni: rántott hús, fasírt, rántott/sült hal, halászlé, töltött káposzta.
Kísérletezni csak a süteményeknél szoktam. :)
Idén csak 24-n főzök én, kettesben leszünk a párommal, mivel nem szereti a halat, valami pulykásban gondolkodom.
25-én az én családomhoz megyünk ünnepelni, 26-án anyósékhoz. Egyikükhöz sem kell főznöm, de sütiket azért viszek.
6 hónapos terhesen valahogy nem szeretnék a három családnak én főzni, inkább utazgatunk. Jövőre úgyis ők jönnek az unoka miatt. :)
Grat a babához! :)
(első kommentelő)
Hát nem én főzök hanem anyu, de nálunk mindig:
Halászlé [ebből nem eszek]
Mákosguba
Mézeskalács
Nagyon köszönöm a gratulációkat!:)
Egyébként talán ezt fogom megcsinálni, csak nem csirkéből, hanem pulykából. Csirkemellel már készítettem, hatalmas sikere volt.
nem főzök semmit,mert 24-én estére mindketten hazamegyünk a szülőkhöz,és őket ismerve amennyi kajával felpakolnak,dugig lesz a fagyasztó...
töltöttkáposzta,rántotthusi,töltöttoldalas, húsleves,meg rengeteg süti,meg ami nem jut eszembe,de új sosincs,maximum sütemény...
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:44
Ez a csirkés kaja nagyon ott van,kifogjuk mi is próbálni!!!Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!