Kijevből kérdése:
Sajtos levest akarok csinalni, de valami nem internetes receptet akarok. hogyan lehet nagy varosban olcso sajtos levest kesziteni ?
Figyelt kérdés
hogyan kezdjem?2024. márc. 3. 15:05
1/12 anonim válasza:
Sajtkrém levesre gondolsz?
Veszel jó ár - érték arányú sajtot, kevés forrásban lévő vízbe belereszeled, ha elolvadt mehet bele főzőtejszín vagy tejföl, vagy tej, vagy mind a három esetleg. Só, bors, petrezselyem. Ennél egyszerűbb “leves” nemigen van. Készülhet Cheddar sajtból is. Tálaláskor pirított zsemlekocka mehet bele.
3/12 anonim válasza:
Az elsö jókat ír, de ne trappistát akarj használni, illetve ne zsírcsökkentet fajtát válassz.
4/12 anonim válasza:
Úgy szoktam, mint első hozzászóló írta. (Én karavánt teszek bele fele részben).
5/12 anonim válasza:
Én trappistával próbáltam és nem igazán olvadt fel hanem reszelten megmaradt benne🤣
6/12 anonim válasza:
Ilyen sajtleveshez jobb a picit aromásabb sajt.Egy sima trappistából jellegtelen lesz.
7/12 anonim válasza:
A trappista NEM sajt, hanem ipari szemét, nem csoda, ha nem olvasd fel!
8/12 anonim válasza:
A trappista nem ipari szemét, hanem sajt.
10/12 anonim válasza:
Nem ipari szemét, sajt. Eleve semmi ipari nincs benne, több száz éves múltja van. Meglehetősen műveletlen lehetsz, ha szerinted ipari szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!