Ha internetet akarok bekötetni a házba akkor mindenképpen ki kell hívnom a telekomosokat?
A jó isten mentsen meg a telekomtól, te. Digi is egy szar, de őket hívd inkább. vagy Voda. t a legutolsó legyen.
amúgy nyilván, kábelt be kell húzni valakinek, meg valami szerződést is kéne kötnöd, meg ilyen hülyeségek... (de ügyfélirodába nekem nem kellet mennem digi esetén, online ment az egész)
magától nem kúszik be hozzád az internet, vagy nem tudom mire gondoltál 😅😅
" mindenképpen ki kell hívnom a telekomosokat?"
Nem, elég ha erősen gondolsz rá.
Vagy lerajzolod egy A4-es lapra.
"A jó isten mentsen meg a telekomtól, te."
Sok szolgáltatónál voltam ahogy költöztem ide-oda és bizony a telekom az eddigi legjobb.
Csak akkor szakad meg ha áramszünet van a központjuknál. Sajnos ez elég sűrűn van, mert vacak a faluban az elektromos hálózat. De 1-2 perc kimaradás után is jön az SMS hogy 1-2 nap korlátlan mobilnetet aktiváltak hogy ne maradjunk net és tv nélkül. Pedig nem is az ő hibájuk volt. Ügyfélszolgálattal nem kellett beszélnem sosem.
Más szolgáltaóknál heti szinten kelle hívogatni őket mert a modem leakadt a hálózatról és nem akart újracsatlakozni. Valamit kattintgatott a néni és jó lett 1 hétig megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!