Vegeta/delikát nélkül jobban ízlenek az ételek vagy jobb vele?
Figyelt kérdés
2024. febr. 21. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Vegetával/delikáttal jobb
Ezek nélkül finomabb
35 szavazat
1/18 anonim válasza:
A vegetával készült ételek vegeta ízűek. Vagyis nincs saját ízük.
2/18 anonim válasza:
Én nem bírom megenni, ha van benne vegeta, mert nálunk senki se használ, és kiérzem rögtön. Anyósom főztjének mindig vegetaíze van, mert neki az a fűszer, mást nem tesz az ételekbe.
4/18 anonim válasza:
Kis ízesítőt, kis sót, és zöldfűszereket együtt használok.
35/F
5/18 Hova gondolsz válasza:
Kipróbáltam még régen, de valahogy olyan egyforma íze lett mindennek.
Így inkább nem használom. Nélküle jobban kijönnek az ételek saját ízei.
6/18 anonim válasza:
Egyedül a rizs főzéskor használok egy kis vegetát.
Amúgy egyáltalán nem használom semmihez sem.
7/18 anonim válasza:
Nagyon minimális mennyiségűt szoktam használni.inkább só.
8/18 anonim válasza:
Senki nem használ ilyeneket a környezetemben, azt se tudom milyen íze van. De nem is hiányzik.
9/18 A kérdező kommentje:
8# Hát, akkor szerencsés vagy. :D Anyám folyton vegetázott szinte majdnem minden ételt, pedig nem főzött volna rosszul, de ő annyira ragaszkodott hozzá, illetve a receptekhez, (egy mozdulatot sem mert módosítani rajtuk) hogy emiatt nem voltam oda az otthoni kosztért. Mióta magam főzök vagy 20 fajta fűszer van itthon és lehet élvezni az ételeket a sajátos ízvilágukkal.
2024. febr. 22. 18:31
10/18 anonim válasza:
Én szeretem, nekem olyan házias ízhatást kelt a vegeta, viszont ritkán használom, szerintem nem mindenbe illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!