Hogy kell megcsinálni ennek a tortának a krémjét?
Itt a link:
Ezt a tortát szeretném elkészíteni ünnepségre.
Nem értem, hogy kell a tojásos részét elkészíteni, csak simán rakjam egy lábosba és főzzem meg? Nem lesz úgy rántotta? Vagy vizgőz felett főzzem meg a krémet?
Kezdő vagyok, és nem csináltam még soha ilyesmi torta krémet.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
En biztos vizgoz felett csinalnam mimt egy lemon curdot.(12 ev cukrasz tapasztalat).
Ha mindenkepp ezeket az osszetevoket akarod es kezdo vagy akkor en vizgoz fole tennem a citromlevet, cukrot, tojast es azt kevergetnem amig be nem surusodik. Igy kisebb az esely a rantottara. Vegen mehet bele a citrom heja (ha fozned, keseru lenne) es a margarin/vaj. Bele fog olvadni.
Ezt kihuteni minimum szobahomersekleture es utana a tobbi
Helyette ezeket javaslom. A leírás is részletesebb
És őszintén amit linkeltél abban hulala van. Ami tipikusan a szép de nem finom kategória. És a leírása is elég béna. Értem hogy neked az tetszik valamiért de szerintem keress másik receptet részletesebb leírással. Vagy amiket linkeltem vagy ha jó a joghurt helyett madcarpone akkor rengeteg sutes nelkuli citromos sajttortat talalsz. Sokkal egyszerubbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!