Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megcsinálni ennek a...

Hogy kell megcsinálni ennek a tortának a krémjét?

Figyelt kérdés

Itt a link:

[link]


Ezt a tortát szeretném elkészíteni ünnepségre.

Nem értem, hogy kell a tojásos részét elkészíteni, csak simán rakjam egy lábosba és főzzem meg? Nem lesz úgy rántotta? Vagy vizgőz felett főzzem meg a krémet?

Kezdő vagyok, és nem csináltam még soha ilyesmi torta krémet.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat.



febr. 13. 23:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Ott van a leírásban, de az a lényeg, hogy mikor a tojást belerakod, lassú tűzön kell főzni és nagyon gyorsan kevergetni megállás nélkül, különben tényleg kicsapódik.
febr. 14. 00:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:
14%
Ha kezdo vagy, akkor hagyd ki a tojást és hasznalj helyette zselatint.
febr. 14. 06:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
86%
Elég érdekes,talán tényleg jobb vízgőz fölött.
febr. 14. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
87%

En biztos vizgoz felett csinalnam mimt egy lemon curdot.(12 ev cukrasz tapasztalat).

Ha mindenkepp ezeket az osszetevoket akarod es kezdo vagy akkor en vizgoz fole tennem a citromlevet, cukrot, tojast es azt kevergetnem amig be nem surusodik. Igy kisebb az esely a rantottara. Vegen mehet bele a citrom heja (ha fozned, keseru lenne) es a margarin/vaj. Bele fog olvadni.

Ezt kihuteni minimum szobahomersekleture es utana a tobbi

febr. 14. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Látszik h nem értesz hozzá, csinálj mascarpones citrom krémet, az elronthatatlan, és finom is..🤷‍♀️
febr. 14. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Helyette ezeket javaslom. A leírás is részletesebb

[link]


[link]


És őszintén amit linkeltél abban hulala van. Ami tipikusan a szép de nem finom kategória. És a leírása is elég béna. Értem hogy neked az tetszik valamiért de szerintem keress másik receptet részletesebb leírással. Vagy amiket linkeltem vagy ha jó a joghurt helyett madcarpone akkor rengeteg sutes nelkuli citromos sajttortat talalsz. Sokkal egyszerubbek

febr. 14. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Nekem ez a recept tetszik, ezt fogom megcsinálni.
febr. 14. 11:45
 8/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk kicsit tartok is a tojástól, azon gondolkodtam, hogy inkább főzök egy lisztes-tejes főzött krémet és abba rakom a többi hozzávalót. Az milyen lenne?
febr. 14. 11:49
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
A liszt ugyanugy ossze tud csomosodni, a tej meg kicsapodni. Gyakorlat nelkul tenyleg csak tippelgetunk
febr. 14. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg tudom csinálni, mindennek meg van a pro és kontrája, ennyi erővel ne is csináljak tortakrémet, ha a tojás kicsapódik, meg majd összecsomósodik a liszt.. stb. Szerintem kipróbálom
febr. 14. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!