Receptekben van különbség liszt es zsemlemorzsa között?
Nem tartok zsemlemorzsát mert ritkán panírozok és egyedül lakom - nem fogyna el. Egy recepthez kell 50 gramm. Gondoltam kiszárítok kenyeret, amit en sutok, kovaszosan, liszt-viz-so. De ha ugye ezt kiszaritom es ledaralkm akkor a vizezett lisztet (kenyer) kiszaritom tehat lisztet kapok.
Vsgy tevedek?
Tehat a kerdes: a receotben pont ugyanolyan jo lenne siman csak lisztet tenni? (Zoldsegfasirt tesztajaba)
Nem sima lisztet kapsz, ha a kenyeret ledarálod, hanem sült lisztet.
A liszt és a zsemlemorzss máshogy "viselkedik".
Lehet csak lisztbe is panírozni, lásd pl a kínai rántott banán vagy az angol fish and chips. Csak sima lesz a bunda, nem rücskös.
Még corn flakessel is szokák morza helyett, csak vászon zsákban (pádnahuzat) zúzd jól össze. Csirkén isteni
3 Hogy mi? Nem bántásból, de ezek mind létezõ, ismert receptek, amiket MINDEN nagyvárosban megkapsz több gyorskajával foglalkozó helyen.
Nehogy kitaláld már a spanyol viaszt.
ma 20:43
A kérdező nem neked szánta. Töröltek néhány "választ"
A kenyér NEM VIZES LISZT! Azt megkeleszted éleszövel/kovásszal és megsütöd - azaz egy sült kelt tésztát kapsz.
Ha ezt ledarálod, az ettöl még nem lesz liszt, de ezt egysezrü ránézéssel is meg tudod állapítani, teljesen má a színe, állaga a kettönek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!