A múltban egy bármi húsféle nélkül megcsinált lecsó, vagy paprikás krumpli is kielégítő gasztro élményt nyújtott, vagy mindig ott volt az emberekben hogy oké, ez van, de mennyivel jobb lehetne?
Mikor a múltban? 20-30-40 éve is húsfélével főzték a családomban.
Holott nekem nem fontos bele.
Úgy szeretem, mint #9.
Lecsó nokedlival.
Persze, lehet benne kolbász, virsli, nem zavar, de a lényeg a jó paradicsomos-paprikás alap, amibe mondjuk egy kis szalonna azért jó, ha van, és jó nagyra szaggatott (késsel, nagy darabokra) nokedlit leönteni ezzel a vörös, szaftos lecsóval, na, az nekem az igazi.
A paprikás krumpliban csak azért szeretem a kolbaszt, mert izt ad neki, de pl. a lecsókolbászt én meg se eszem, félrepöckölöm, valami paprikás kolbászfélét teszek bele inkább, de jobb, ha az is szétfő benne, mert én inkább a paprikáskrumpli szaftját szeretem, meg a krumplit. És még abba is szaggatok néha csipetkét.
Szerintem sokaknak ma is kielégítő élmény húsmentesen vagy csak kevés húsfélével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!