Pizza vagy hamburger?
Figyelt kérdés
Melyiket szeretitek jobban?2024. jan. 29. 12:16
11/18 anonim válasza:
Elég sokan vagytok pizzásak.😛😆
Én marhahusis hambis vagyok, de pizzát is szoktam enni, de elég ritkán, főleg ha nincs más alternatíva.😆
12/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem. De a pizzára az igen változatos feltét variációk miatt nehéz ráunni. Csak kár, hogy idehaza ritka a jó pizza.
14/18 anonim válasza:
Osztom azt az olasz véleményt, hogy a hambinak túl kicsi a pakolható felülete, így ha mindenféle dolgokkal jól meg akarom rakni, akkor annak a megevéséhez -ahogy ők mondják- vízilószáj kell. Már csak ezért is inkább pizza.
16/18 anonim válasza:
Hamburgert jobban szeretem. Nem is a klasszikus hambit, sajna elég Meki függő lettem az utóbbi egy évben, hogy szembe költöztem vele, de igyekszem mértéket tartani.
17/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de a pizzával tudok jóllakni.
Az mondjuk elgondolkodtató, hogy míg régen a pizza tipikus "olcsó kaja" volt csóró egyetemistaként most dolgozóként konkrétan luxus a maga 3-5 ezer Forintos árával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!