Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen és mennyi sajtot...

Milyen és mennyi sajtot használtok sajtos tallérhoz?

Figyelt kérdés

Tegnap sütöttem életem első sajtos tallérjait egy új Adler ostya sütővel és most, hogy az első sütésen túl vagyok, kíváncsi lennék arra, hogy akik már régóta sütnek sajtos tallért, milyen és mennyi sajttal a liszt mennyiségéhez képest.


Pl. 200 g Trapista sajtot 1 kiló liszthez.


És mindenki golyócskákat formál és úgy süti meg őket, vagy van olyan aki sűrű palacsinta tésztához hasonló sűrűségű tésztából süt?



jan. 24. 16:00
 1/1 monchi7 válasza:

100 dkg finomliszt,50 dkg margarin,45 dkg sajt,4 db tojás,350 g tejföl,6 evőkanál disznó vagy kacsa zsír,1 teás kanál szódabikarbóna

köménymag ízlés szerint

só ízlés szerint.

A sajtnál az a lényeg, hogy ne valami multiban kapható műanyag vacak legyen hanem ha csak lehetséges akkor Trappista sajt.

jan. 29. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!