Bolognai tejföllel vagy tejföl nélkül?
Figyelt kérdés
Egészen míg meg nem ismertem meg, nem hallottam tejfölösről. Azóta csak tejföllel eszem én isjan. 23. 12:08
11/14 anonim válasza:
9-es: a gond, hogy ez a "díjnyertes szakács" a piacon vette a szakácsbizonyítványát.
Ha egy olasznak azt mondod, a bolognaira tejfölt, gombát, zöldborsót tesznek , az egyböl öngyilkos lesz. Egy olcsó kifözdében még elöfordulhat, de normál helyen nem.
A bolognaiba egyik sem való, egyik sem illik!
Itt egy nagyjából eredeti recept, EZ a bolognai mártás!
12/14 anonim válasza:
Egyébként én kicsit tejszínezem a ragut, de tejföl eszembe nem jutna.
Különben pedig szalonnáról sem tudok és a családom soha nem is használt.
35/F
13/14 anonim válasza:
Az eredeti olasz konyhában a füszereket és egy fajta szalonnát- nem a magyar tipusút - elöször egy deszkán összevagdalják, ahogy MO-on a petrezselyenzöldet szokás és ezzel kezdik a zöldségeket-húst párolni
14/14 anonim válasza:
A tejfölt ráteszed a tányéron, vagy a raguba kevered főzés közben? Én tejet szoktam belekeverni, hogy a paradicsom savasságát tompítsa, de ne legyen édes se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!