Mi ez a mánia, hogy szinte minden ételbe már-már kötelező a fokhagymagranulátum?
Van, aki szereti a fokhagymát, van, aki nem, ezen belül is van, aki az igazit preferálja, van, aki a granulátumot.
Saját receptbe mindenki azt tesz, amit szeret, neked nem kell ugyanúgy készíteni, ha nekik így ízlik, az az ö dolguk, te meg úgy csinálod, ahogy te akarod.
Olyan nincs, hogy egy étel "nem követel meg" valami füszert! Másrészt mi az, hoyg "elviszi az ízét más irányba"?
Semmilyen étel nincs, amit csak egyféleképpen lehet készíteni, olyan nincs, hogy X füszert megkövetel vagy sem, és olyan sincs, hogy elviszi az ízét valamerre, ezt csak te hiszed esetleg.
Az emberek ízlése nem egyforma, mindenki azt tesz bele, amit akar, erre nincs szabály, és nem is kell.
Ne akarj belekötni ebbe is, ha nem tetszik, ne foglalkozz vele.
Nem tudom, inkább articsókát kellene termeszteni, csak sajnos itthon elfagy, de nagyon finom. A fokhagyma állítólag vírus ellen jó, és valami vérnyomás vagy valamire jó hatással van, legalábbis idősebbek sokszor fokhagymaszagúak.
De sok ételben finom, viszont az tény hogy meg lehet unni ha mindenben az van.
Tik-Tok...Azok aztán tudnak valamit is...
A másik meg nem kötelező semmibe se hiába bele rakja.
Amúgyis azt hirdetik mindig friss alapanyagból főzzön az ember ha lehet.
Ha valaki a pörköltbe holnap banánt rak akkor az lesz a "divat"?
Ma már kísérleteznek elborult dolgokkal, de én pl maradok az ésszerű dolgoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!