Moonwalker kérdése:
Hogy szoktatok pizzát sutni? Melyik a kedvencetek.
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 06:30
1/6 anonim válasza:
Amit magam készítek az a legfinomabb 200 fokon.
2/6 anonim válasza:
Házilag szoktam a kelt tésztát csinálni és vastag tésztásat mert azt szeretem. Sonkás ananászos vagy húsimádó a kedvencem
3/6 anonim válasza:
Saját tészta, mártás, feltét meg amit találok: szalonna, szalámi, kolbász, sonka, reszelt sajt. De gyakran készítem az édestestvérét, a kenyérlángost is.
4/6 anonim válasza:
Házi kovászos tészta, házi paradicsomszósz + házi mozarella, kamado felfűtve 450 °C-ra, 2 perc.
5/6 anonim válasza:
Tésztát nem házit szoktam, hanem pékségből pizzalapot, ezt meg szoktam kenni fokhagymás tejföllel, rá paprikás szalámi, oregánó, sajt és főtt tojás felszeletelve.
Lehet kicsit furán hangzik, de valahogy nagyon jól összeállnak ezek az ízek.
6/6 anonim válasza:
5. Fura? Az eredeti a szegények eledele volt valamikor. A kenyérsütésből kimaradt tészta felhsdználáss. És azt tettek rá, ami éppen volt otthon, vagy amit olcsón meg tudtak venni.
Nem kell azokat a mintákat követnünk, amit a vendéglátók kínálnak.
Ha az összeállításod ízlik, akkor az egy tökéletes kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!