A mirelit elore panirozott halat ki lehet sutni egy tepsiben sutoben (olaj nelkul) ha igen akkor csak beteszem a tepsibe bedobom azt annyi?
Elektromos tuzhelyunk van, es olaj nelkul szeretnem megcsinalni!Es a kisszivem mindjart itthon lesz es tudom hogy mindjart elajul oan ehes, es...szoval... :)Es akkor ha mar itt vagytok (ugy szeretlek titeket <3)valami szoszt tudtok a halhoz?Fokhagymas/tejszines/vagy akarmi????
Jajj,koszi mindenkinek!!!! :)
Puszifelho NEKTEK!!! :)
Nem, meg nem csinaltam meg :)
De akkor medobom ugy.En is valami tartar szerure gondoltam, valami teszines cuccos... :)
Es le kell takarni foliaval vagy csak ugy tegyem be?
Szia! Nem kell lefedned, hiszen sütni akarod, ha már forró a sütő egy 10-15 perc alatt kész is van. Ha a mirelit panírozott hal alatt a halrudacskát érted. Legalábbis én a gyerköcöknek csinálom. De semmiféleképpen ne takard le, mert akkor bent marad a fagyasztott halból kijövő pára és megpuhul a panír rajta.
Sok sikert!
Csak azt lehet sutni olaj nelkul, amelyikre rairjak, nem tudod rosszul utolso! Nem mindegyik fajtat lehet elkesziteni olaj nelkul.
Kerdezo, nezd meg a hal zacskojan a jelzeseket, leirasokat.
Koszi mindenkinek a segitseget! :)
Elkeszult es mostmar mindig igy fogom, mert sokkal jobb olaj nelkul :)
Amugy annyira gaz vagyok, hogy el sem merem mondani....hat persze, hogy rajta volt a dobozon!!!!!Csak utolag neztem mar meg :)
Na mind1!
Megint bebizonyitottatok, hogy mindig ide kell jonnom ha panik van!!!! :D
Koszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!