Melyik a kedvenc mirelit panírozott csirkétek?
Mi sem élünk mireliten, de nagyon sokat vagyunk úton, és van, hogy az éhhalál küszöbén esünk haza. Ilyen esetekre mindig van itthon Zizu kedvence, az tényleg nagyon finom.
Volt más próbálkozásunk is, de többnyire a kutya kapta meg, ha ő egyáltalán elfogadta.
A "HUNGERIT csirkecomb" és a "HUNGERIT csirkeszárny"! Készresütöttek, csak bedugod a mikróba és kész!
Olyan csoki vagy kakaóbarna zacsiban van. Én kizárólag ezeket vásárolom, ami panírozott. Nem darált, hanem úgy van egyben, ahogy azt a csirkéről levágták.
Előző vagyok.
A HUNGERIT-es termékeket keresd a Coop-üzletekben, ha Tescoban és hasonlókban nem kapsz.
:D
Nem azért mondom, mert abban a városban élek, ahol a HUNGERIT is van. Kipróbáltam, vettem combot, szárnyat, bepaníroztam, baraktam a fagyóba. Kb. ugyanannyiba került, mintha készen megveszem, talán cca 100.- Ft-tal többet is fizettem. És még dolgoztam is vele! :))
Persze vannak neki is mindenféle "összedarált" panírozott termékei, amiket én sem veszek meg, de a csirkecomb és a szárny az nem darált termék, ezért merem ajánlani akárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!