Cordon bleu-höz milyen sonkát és sajtot szoktatok használni?
Figyelt kérdés
Az éttermekben is olyan jól néznek ki, milyet használnak ott vajon?2023. dec. 21. 12:27
1/7 anonim válasza:
Az etteremben ahol dolgoztam maszlik kezmuves trappista sajtot hasznaltunk. Sonkabol magas hustartalmut.
2/7 anonim válasza:
Bocs, de milyen a nem magas hústartalmú sonka???? Tudtom szerint a sonka pácolt-füstölt, esetleg fött színhús!
3/7 anonim válasza:
Nem mindegy hogy a páclé 20 vagy 2 szazalek
4/7 anonim válasza:
Bocs, de egy húsdarab csak bizonyos mennységü páclét tud felvenni, hogy lehetne benne 20 %?
Tényleg nem érthetö számomra, igaz, nem MO-on élek
7/7 anonim válasza:
Emmntali sajt és sovány fött sonkaszelet van benne, trappista meg gépsonka semmi esetre sem, legfeljebb egy olcsó kifözdében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!