Botmixer nèlkül tudok mirelit spenótot kesziteni ?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak botmixerrel készíthető receptet találok de nekem nincs semmi mixerem.
És mirelit spenótom van ami fagyos mèg
Hogy tudnèk belőle vacsorát készíteni ?
2023. dec. 20. 16:11
12/20 Hova gondolsz válasza:
Létezik.
Kérdező, ha mindenáron mixerrel akarod, turmixgéped sincs?
Ha az sincs, akkor a 7-es hozzászólónak igaza van.
Anyám is így csinálta régen a friss spenótból a főzeléket.
13/20 anonim válasza:
Szerintem már rég kész a vacsora. Amúgy tényleg van fagyasztott leveles spenót is, de többnyire a püréssel találkoztam.
14/20 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt a levelesre úgy kellett vadászni, de mostanra elég elterjedt szerintem az is.
15/20 anonim válasza:
Jó lesz levelesen is nem ördögtől való.
16/20 anonim válasza:
Nekem közben leesett, hogy a kérdezőnek friss spenótja van és mirelit spenótot akar belőle készíteni.
Turmix is jó, nem muszáj a botmixer.
17/20 anonim válasza:
16. Akkor olvasd el újra!
Ezer éve voltam gyerek. Akkor még ritka volt a fagyasztott termék.
Emlékeim szerint nagyanyó késsel vágta egészen apróra, mint a petrezselymet is. Talán blansírozta is előtte, de a szót biztosan nem ismerte.
18/20 anonim válasza:
"Botmixer nèlkül tudok mirelit spenótot kesziteni ?"
19/20 anonim válasza:
16-18. Ezt is olvas el: És mirelit spenótom van ami fagyos mèg
20/20 anonim válasza:
Nekem Te ne csinálj programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!