Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha megvettem a daralthust de...

Ha megvettem a daralthust de csak december 21 a szavatossági idő rajta és én 22-én akarom megcsinálni fasírtnak, 23-án meg kisütni akkor tegyem fagyasztóba vagy eláll 22-én a 0fokon is a hűtőbe?

Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 17:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz, hogy 22en reggel át teszem olvadni a sima hűtőbe aztán este be gombocozom és másnap reggel ki sütőm. Mi szoktuk enni a fasírtot 3-4 napig is.
2023. dec. 18. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Rendben , ez így jó lesz kérdező.

#10 Kellemes ünnepeket ♡

2023. dec. 18. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy 1-2 nap alatt meg kéne enni, még ha pazarlásnak is tűnik, különben lehet, hogy gyomorrontás lesz a vége, de te tudod, ne legyen igazam.
2023. dec. 18. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 A kérdező kommentje:
Kellemes ünnepeket mindenkinek :)
2023. dec. 18. 19:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát eddig is ettük a fasírtot 3-4 napig, nem volt sose bajunk tőle. Pörköltet is 4 napig is szoktuk enni, reméljük nem lesz baj most se.
2023. dec. 18. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp fagyaszd le.

Az elott a nap elott amikor be akarod gyurbi, tedd at hutobe. Hutoben ejjel kiolvad es masnapra be tudod gyurni. Ugy allhat akar egy napot de max egyet, annal tobbet ne. A so valamennyire tartositja. Es masnap mindenkepp susd ki

2023. dec. 18. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
4%

Én nem tenném a fagyasztóba. Sajnos volt már olyan, hogy bevásároltam akciós darált husból. Betettem a fagyóba. Bolognait csináltam belőle de más lett az íze. Nem emlékszem a részletekre, de annak is feltűnt aki nem tudta, hogy fagyasztott



Mivel hapsi vagyok és lusta, soha nem csináltam még fasirtot. Nem tudom hogyan készül. Egy biztos: ha mínusz 10-15°C fagyóból veszed ki, egy nap alatt nem olvad ki a hűtőben. A hűtő fiókjában végképp nem! Fent picit melegebb van (felső polc), főleg ha gyakran nyitogatjátok a hűtőt.


Amit én csinálnék, hogy 20-án vagy 21-én reggel egy teflonos edényben lepirítanám, lesütném a húst. Azzal még épp nyersz pici időt, és előre dolgozol. Persze csak ha meg tudod oldani


Fagyasztáskor megváltozik az íz, és a textúra is. Az összes vizet ki fogja magából engedni kiolvadás után, főleg sütés közben.

2023. dec. 18. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak óvatosan,jobb fagyasztóba tenni.
2023. dec. 19. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!