Ha megvettem a daralthust de csak december 21 a szavatossági idő rajta és én 22-én akarom megcsinálni fasírtnak, 23-án meg kisütni akkor tegyem fagyasztóba vagy eláll 22-én a 0fokon is a hűtőbe?
Rendben , ez így jó lesz kérdező.
#10 Kellemes ünnepeket ♡
Mindenkepp fagyaszd le.
Az elott a nap elott amikor be akarod gyurbi, tedd at hutobe. Hutoben ejjel kiolvad es masnapra be tudod gyurni. Ugy allhat akar egy napot de max egyet, annal tobbet ne. A so valamennyire tartositja. Es masnap mindenkepp susd ki
Én nem tenném a fagyasztóba. Sajnos volt már olyan, hogy bevásároltam akciós darált husból. Betettem a fagyóba. Bolognait csináltam belőle de más lett az íze. Nem emlékszem a részletekre, de annak is feltűnt aki nem tudta, hogy fagyasztott
Mivel hapsi vagyok és lusta, soha nem csináltam még fasirtot. Nem tudom hogyan készül. Egy biztos: ha mínusz 10-15°C fagyóból veszed ki, egy nap alatt nem olvad ki a hűtőben. A hűtő fiókjában végképp nem! Fent picit melegebb van (felső polc), főleg ha gyakran nyitogatjátok a hűtőt.
Amit én csinálnék, hogy 20-án vagy 21-én reggel egy teflonos edényben lepirítanám, lesütném a húst. Azzal még épp nyersz pici időt, és előre dolgozol. Persze csak ha meg tudod oldani
Fagyasztáskor megváltozik az íz, és a textúra is. Az összes vizet ki fogja magából engedni kiolvadás után, főleg sütés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!