Csokival hogy lehet aprósüteményt szépen bevonni?
Kicsit az islerhez hasonló aprósütit szeretnék csokival bevonni, de nem tudok semmiféle módszert, amivel egyenletesen, vékonyan csokis lesz, a fele nem folyik mellé és utána nem ragad.
Mártani nem lehet, mert aránylag kemény a tészta, önteni kellene rá valami módszerrel, de eddig nem találtam semmi müködö ötletet.
Elöre köszönöm a segítséget.
Fontos, hogy ne legyen túl sűrű a csoki, mert akkor akárhogy próbálkozol, vastag lesz. A legjobb vajjal, vagy ha az nincs, akkor olajjal hígítani a csokit (már akkor érdemes hozzáadni, amikor melegíted).
Másrészt érdemes ecsetet használni, hatékonyabb, mint kanállal bénázni.
Köszi a válaszokat.
Egy kérdésem lenne, ha vajat/olajat teszek hozzá, akkor utána nem marad puha, maszatolós a csoki?
Ja és a legjobb ha valami csőrös tálbol vsgy mérőpohárból öntöd rá.
Sutopapir. Rá rács rácsra suti. Szt leonteni. Ami a sutopapirra raesik azt szilikon lapattal felszeded es visszateheted a talba amibol ontod a csokit.
És a kokuszolajat csak akkor add a csokihoz ha mar teljesen megolvadt. Akkor fogja szepen higitani.
Illetve minel magasabb kakaotartalmu etcsokit hasznalsz annal higabbra olvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!