21/24 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__3..
Egyébként menj el boltba és vásárolj be legalább néhány dolgot amit tudod is hogy hogyan kell elkészíteni vagx keress rá.
Például sót mindenképp vegyél. Meg valami kenyeret. Sőt, ha veszel kenyeret meg valami felvágottat vagx szalámit azt már tudod is enni és főzni se kell
22/24 A kérdező kommentje:
Meg föztem a mikroba hátt eléggé nem let puha. beleforgatam a morzsába. nem let tul yo :XD mindegy megetem a csokit. csak volt vagy fél kilo.
2023. dec. 13. 15:14
23/24 A kérdező kommentje:
21s ki vonultam a vilábol az emberekböl el kelet szietelni magam nemehetek emberek közé.egy darabig meg tisztulok. de köszi.
2023. dec. 13. 15:20
24/24 anonim válasza:
Akkor rendelj házhoz az ajtó elé. Tesconal is lehet igy meg foodora market meg wolt market is van ahol be tudod jelolni hogy csak rakja az ajto ele es te beveszed magadhoz ha elment a futar. Sokkal jobb mint ehen halni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!