Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A burgonyasütő serpenyőt...

A burgonyasütő serpenyőt hogyan használjam?

Figyelt kérdés
Ma vettem a Lidl-ben egy burgonyasütő serpenyőt, aki vett már ilyet aíz hogyan használja?Mivel az alja lyukacsos és kikentem vajjal lecsurog. Tennmi kell alá valamit? Lesz ebből valaha sültkrumpli?
2009. jan. 3. 14:30
 1/1 anonim válasza:
100%
Gyorsfagyasztott hasábburgonyával nekem remekül működött, csak beleöntöd a fagyos krumplit (ne álljon halomban, inkább csak ellepje a sütő alját) megpermetezed olajjal és már sütheted is. Nem kell hozzá sok olaj, épp csak megpermetezni. Nem is csorog le a tepsi lyukain keresztül. Én sütés közben megrázogattam, megforgattam egy kicsit (gázsütő) Csináltam "rendes" (friss)krumplival is, de az nem lett jó. Gondoltam már rá. hogy héjában sült krumplit csinálok benne, de még nem próbáltam ki.
2009. jan. 12. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!