Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi számotokra a legvisszataszí...

Mi számotokra a legvisszataszítóbb kaja? Kezdem: disznósajt.

Figyelt kérdés
Nekem ez tipikus kannibálkaja. Szív,vese,nyelv... 😵‍💫
2023. dec. 7. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21%

Hiába én se szeretem de vele együtt a velőt és a sült vért sem.

Nem finnyáskodom mert pl a pacalt,májat szeretem.

2023. dec. 8. 09:34
 12/21 anonim ***** válasza:
62%
Vannak más ételek is, amiket nem szeretek, de a belsőségeket és a vízi állatokat képtelen vagyok megenni.
2023. dec. 8. 10:31
 13/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudok olyat amit ne ennék meg! Talán az sertés agyvelő meg tüdő, de azt is azért mert még nem ettem! Ha megkóstolnám lehet bejönne!

Ha nem az ízeket nézzük hanem hogy miből van akkor a meki és társai(gyors kaják) mert jó íze van mert tele van ízfokozóval, kitudja milyen mű dolgokkal szóval az visszataszító! Mert normális alapanyagot az se látott az tuti!

2023. dec. 8. 15:34
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
Kocsonya. A hideg aszpiktól öklendeznem kell.
2023. dec. 8. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Sóskafőzelék, pacal
2023. dec. 8. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nincs ilyen kaja. Mindent megeszek. A belsőségek nagy kedvencek, ízre, kinézetre is szeretem őket. Itthon nálunk mindenki jól főz és jól is készítjük el az ételeket, így mi mindent szeretünk. :)
2023. dec. 8. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
hat apam egyszer hozott haza felvagottat, azt mondta kostold meg...de lattam rajta vmi bibi van a dologban. Megkostoltam... es utanna mondta marhanyelv...na nekem abszolut az amitol tenyleg elhanyom magam utanna 2 napig rosszul voltam
2023. dec. 8. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Mekis kaja, hamburger.... egyéb gyorskaják. Nem szeretem. A magyar hagyományos élelmiszerek szerintem teljesen rendben vannak, sok országban imádják. Ez egy tradíció. Nem értem miért kell a saját hazád termékeit szapulni. Nem szereted a belsőséget, oké, de attól még lehet jó. Én a pacalt is szeretem.
2023. dec. 9. 13:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Disznósajt szeretettől lennék hazafi?:D na még ezt se hallottam🤣

Egyébként nem kedveltem sosem a magyaros konyhát, bár kiskorom óta önfenntartó családban nevelkedtem. Minden évben 4x vágtunk disznót, mostam ki disznóbelet már 10 évesen. Ezektől a szagoktól, látványtól meg tudsz csömörölni. Abalé illat...😅

Na mindegy.

Folytatom a sort: szalontüdő, pacal , vér sütve, csirkeláb, agyvelő, csontvelő, halfej (apukám ezt is imádja pl.🙃)

2023. dec. 9. 14:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa vagy kérdező. Nem értem mire jó az ilyen provokatív kérdés.
2023. dec. 9. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!