Hogyan kell úgy sütni a csirkecombot sütőben, hogy ropogós legyen a kivülje és a bőre is, de ne égjen meg?
Figyelt kérdés
220 fokon mire elkezdene ropogósra sülni, a bőr elkezd feketedni.2023. nov. 12. 18:38
1/4 anonim válasza:
Alacsonyabb hőfok esetleg, és locsolgasd rendszeresen a saját zsírjával.
3/4 anonim válasza:
Alufólia alatt kell puhára párolni, utána levenni a fóliát és a kívánt pirosságúra pirítani. A 220 fok rohadt sok, azért ég meg! A 180-200 fok bőven elegendő neki.
4/4 anonim válasza:
Arra ne számíts hogy mint a chips ropogni fog plusz gyorsan vissza is szokott puhulni.
Nyilván magas hőfokon lesz ropogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!