A pizzára tehetek-e feltétként mogyoró/mákkrémet, paradicsom darabokkal🤔?
Ha te eszed meg, azt teszel rá amit akarsz, senkit nem érdekel.
Ha ez egy lépés afelé, hogy szakáccsá válj, (nyilván ez szükséges ahhoz, hogy séf lehess) akkor nem!
Mivel a séfség elég messze áll attól a bohóckodástól, amit a tv-ben látsz.
Egy szakács, mindig egy vendéglátó üzlet része, és mint ilyen, a kínálatot, a kereslet határozza meg, más esetben kontárkodásnak hívják.
Így olyan ételeket kell kitalálnod, amiért a vendégek örömmel fizetnek, nem pedig olyanokat, amik egy torz fantázia szüleményei.
Kutya nem kíváncsi rá, hogy szerinted jó, vagy nem jó. A vendégek felé kell megfelelned.
Márpedig ha 10 emberből legalább 7-8 nem mondja azt valamire, hogy igen, ez jó, kipróbálnám, finom, örömmel hagyom nálad a pénzemet, akkor az bukó.
Azt meg gondolom nem kell ecsetelnem, hogy a mákkrémes pizza mennyire van messze a 8/10 aránytól.
Én ízléssel kapcsolatban nem vitatkozok.
Véleményem az hogy elég bizarr és undorító. Pár éve láttam valamelyik üzletbe csokis mirelit pizzát ami annyiból állt hogy a pizzalapon vastagon állt a csoki és ennyi. Nekem ehhez nem volt gusztusom de lehet volt akinek igen.
Amúgy meg a Te döntésed mit alkotsz ha úgy tudod kombinálni az ízeket hogy jó legyen akkor lehet annak jó íze. Bár sokak számára inkább érdekes lesz az ízvilág. A mogyorókrém és a paradicsom főleg.
Nézd! A séf jelentése főnök. Nos, ha egy konyha főnöke leszel, azt tetethetsz a pizzára, amit akarsz. A szakácsnak az a feladata, hogy végrehajtsa.
Csak azt nem tudom, mivel fogod a tulajdonosnak megindokolni, hogy amióta te parancsolsz, nem jönnek a vendégek.
Szerintem egy őrült kombináció.
Tipikus ötlettelen szakácsok “érdeme”, ez mutatja hogy tehetség nincs es fej kong. De főzni kéne es lehetőleg innovatívan.
Ugyanilyen marhaság a dinnyesütés. Grillezni dinnyét.
Értelmetlen dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!