Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 25 perce sütök egy pizzát és...

25 perce sütök egy pizzát és még mindig tök nyers a tészta, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mögsült!
2023. nov. 2. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 A kérdező kommentje:
Lószar lett, az alja jó a közepe nyers.
2023. nov. 2. 20:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Szar ügy, pedig gondolom rakeszultel, hogy jót eszel
2023. nov. 2. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Kapcsold be a sütőt.
2023. nov. 2. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A pizzába nem kell szódabikarbona. Sütőpor se.
2023. nov. 2. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
mi is szoktunk csinálni házit és a legpuritánabb gázos sütőnk van, de 15 perc alatt mindig elkészül mert maxra rakjuk, el nem tudom képzelni hogy bármiylen körülmények közt 25 alatt nyers maradna
2023. nov. 2. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Bosszantó és csalódás, amikor az ember így jar.

Milyen receptet használtál? Megmutatod?

Valamilyen speciális étrendet kell folytatnod, azért szódabikarbónával csináltad?


Általában élesztővel készítjük.

Készítettél már kelt tésztát?

Nem olyan bonyolult és nagyon finom az eredmény.


Tudom, hogy sokan nem ehetnek ilyet (régebben még én is sokszor sütöttem mindenfelét, pizzát, gesztenyés, diós, mákos bejglit, kenyeret, kalácsot, de sajnos ma már nem ehetek ilyeneket.)


Ha neked nincs ételallergiád, akkor próbáld ki az élesztővel készült pizzatésztát.


A szódabikarbónás szerintem amúgyis keserű, azzal nem kísérleteznék tovább, hacsak nem muszáj.

2023. nov. 3. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!