Gofrit csak gofrisütőben lehet sütni? Gázsütőben nem lehet? Csak, mert nehéz jó gofrisütőt találni, ami jól átsüti a gofrit.
Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 09:25
1/8 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem sütik át? Többféle is van a családba és mindegyikkel működik.
2/8 anonim válasza:
Igen. Attol gofri hogy gofrisutoben sutod. Anelkul csak egy amerikai palacsint max.
Nekem egy eleg olcso gofrisutom van, epphogy egyben tartja mar magat es tokeletesen mukodik
3/8 anonim válasza:
Serpenyőben is lehet de akkor inkább amerikai palacsinta. Nagyáruház saját márkás gofrisütője van nekem, tökéletes gofrit készít.
4/8 anonim válasza:
" ami jól átsüti a gofrit"
Nem a kialvó lámpát kell figyelni. Addig kell a gofrit a gofrisütőben tartani, míg át nem sül. Én is jól átsülten szeretem. Bármilyen sütőm volt eddig, mind képes volt aranybarnára sütni.
5/8 anonim válasza:
Az nem a sütő hibája, hogy nem tudsz gofrit készíteni :D
6/8 anonim válasza:
Létezik öntöttvas gofrisütő, amit be lehet tenni a gáztűzhely sütőjébe. Az nem elektromos. Persze olyat keress, amelyiknek teljesen fémből van a nyele, és rövid nyelű.
7/8 anonim válasza:
Sütőben nagyon kiszárad, pont az a lényege hagy gyorsan süljön.
8/8 anonim válasza:
Lehet kapni szilikon gofriformát sütőbe. Én kipróbáltam, szerintem borzalmas lett, de lehet, hogy csak a recept volt rossz, amit találtam... gondolom kísérletezni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!