Ha a kávéfőzőt NEM számítjuk bele, melyik az 3 a konyhai kisgép, amit a leggyakrabban használsz?
Kisgép, tehát a tűzhely, sütő, rezsó stb. SEM számít bele.
Nálam ezek a vízforraló, pároló és mikró!
Csak a mikrót akkor. Nincs semmi egyéb konyhai eszközöm, botmixerem van, de azt csak néha használom smoothie készítésre, nem túl gyakran. Vizet a mikróban melegítek. Melegszendvicset a sütőben készítek.
Utálom a túl sok cuccot, mindennek helyet találni, takarítani, eleve kicsi a konyhám és én az a fajta vagyok, akinek semmi nincs a mikrón meg a kávéfőzőn kívül a pulton és állandóan pakolgatni is utálok, szóval nem kell semmi, ami nem létszükséglet, mert más is ellátja ugyanazt a funkciót.
Botmixer, kenyér dagasztó-habverő kombinált gép, vízforraló.
Mikrót ritkán használom, általában a frióban olvad ki a cucc.
Emellett van még mérleg, tejhabosító is.
A kávét mokkásban főzöm, az nem gép.
Nemrég vettem egy profi, multifunkcionális késes aprítót, hát imádom, viszonylag gyakran használom.
A kávédaráló is ugyanez a kategória, mivel egész fűszereket használok, és a mákot is imádom, sokszor darálom le rajta.
Kancsós mixer is sokszor előkerül, bár igaz, ez a befőzős időszak miatt.
Szintén nyáron a vákuumozó-fóliázó gép is gyakori használatban van.
Amit még használok: szendvicssütő (összenyomós), kézi mixer, vízforraló.
Ami teljesen felesleges, de van: fagyigép, elektromos citrusfacsaró, kenyérpirító, minisütő.
Amire vágyom még, és valószínűleg gyakran használnék, mert a gyerek imádja: gofrisütő. De nem veszek, mert már így is sok cucc van.
2 db olcsó, gagyi, használhatatlan aprító után eldöntöttem, hogy rászánom, amit rá kell.
És csak ez tud magkrémeket csinálni, ami fő szempont volt:
KitchenAid multifunkciós gép 1,7l
Csak Kicsikének hívom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!