Macaronhoz mandulaliszt helyett földimandula liszt?
Tervezek készíteni, viszont nem szeretnék több ezrekért mandula lisztet vásárolni.
Földandula lisztet viszont tudok szerezni. Nagy probléma azt használni hekyette, vagy mi is pontosan a különbség?
Nem lesz jó. Ott minden gramm számit hogy mekkora a mandula szénhidrat és zsírtartalma. Sikerulhet doldimandulabol is de teljesen mas aranyokkal amihez komoly kiserletezes kell.
Ha macaront akarsz, be kell ruhazni mandulalisztre es sokaknak ugy is csak sokadik probalkozasra sikerul. Ez ilyen
Bocsi elolvastam mi az a foldimandula liszt. Kizart solog hogy abbol sikeruljon. Alig van zsirtartalma, inkabb szenhidrat. Amugy arban kb ugyanannyi mint akciosan a mandulaliszt. Pl grizlyn a mandulaliszt 4 ezer, a foldimandula is akorul.
Boltban varj ki akciot. Vagy vegyel mandulat es kavedaralon darald le. Az is 4 ezer korul van kiloja
Foldimandulabol garantaltan nem fog sikerulni
Ezen tudsz olcsón gyakorolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!