Mit főztök-süttök a forrólevegős fritőzötökben?
Ajándékba kaptam, egy dolgot sikerült eddig benne jól elkészíteni: bolti fagyasztott rántott sajtot. Csak úgy random rákerestem egy ilyen készülékre és ezt írják róla: "8 program: hasábburgonya, szalonna, csirke, homár, steak, muffin, gomba & zöldség, hal".
Hogy lehet ebben csirkét sütni? És halat? Mert amikor próbáltam bolti fagyasztott halrudakat sütni benne, akkor ilyen szottyadt vmi lett belőle (am. nem volt rossz íze).
Nekem soha nem volt fritőzöm, most derengett végre be, hogy ez tulajdonképpen egy fritőz, csak nem olajjal "működik", hanem forró levegővel.
Köszi a válaszokat!
Kezdem érteni. :)
10
Sima sült húst, főtt krumplit. Párolt vagy grillezett zöldségeket. Halat bárhogy.
14
Köszönöm.
Nem tudom mennyire figyeli a kérdező, de a halrudacska azért nem sikerült mert kevés ideig volt bent, először “kiolvad” és olyan szottyadt lesz, utána pedig kiszárad.
*főtt* dolgokra szerintem nem túl optimális hisz ez egy sütő
Mostmár 2024 van, egy csomó recept meg tipp van neten, ha esetleg van kedved még próbálkozni, de nem nem eszel rántott ételeket, előre elkészített dolgokat, sültkrumplit akkor úgy érzem számodra haszontalan. Ma már tojást is ebben sütnek egyesek, meg sütőpapirt raknak bele, de nem véletlen hogy rácsos az alja, nem ezekre a dolgokra való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!