Hogyan kell csinálni? Hogy a legjobb? Eddig háromféle módon próbáltuk ki. És ti? Air fryer, sült hasábburgonya.
Tegnap este vettünk egy air fryert (Daewoo). Már tegnap este kipróbáltuk. Sült krumplit csináltunk. Akkor nem néztünk utána. Először olaj és só nélkül. Úgy keserű volt. Aztán olajjal és sóval, jó volt. Ma be volt áztatva a hámozott, feldarabolt krumpli sós vízbe fél órára, mert azóta olvastunk ilyet. Utána olajozás, sózás, majd sütés.
De szerintem így nem volt vmi jó.
Ti hogyan csináljátok?
A nyers krumplit én kockára vágom, kis olajjal lefújom, és sütöm. Kockára vágva sül a legfinomabbra számomra. Hasábként mindig fele megsült fele nyers maradt.
A fagyasztottat meg csak simán sütöm olaj nélkül.
Köszönöm szépen a válaszokat.
#1. Nem jól tudod. Kell rá olaj, de csak egy kicsi. Természetesen nem abban sül, nem úgy, mint egy olajsütőben.
Tegnap még kísérleteztünk és végül az jött be a legjobban, amelyiken kicsit több olaj volt (nem egy teáskanálnyi, hanem egy evőkanálnyi) és nem volt rajta só.
A méreten már nem volt kedvünk változtatni, maradt a hasábburgonya forma. (Van az az eszköz, amivel hasábra lehet vágni, úgy egyszerűbb, gyorsabb volt.)
Szerintem nagyon finom volt.
Köszönjük a segítséget! 🙂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!