Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van 8 szelet csont nélküli...

Van 8 szelet csont nélküli karajom. Mi legyen belőle az ebéd?

Figyelt kérdés

Alkotói válságban vagyok :=), nem jut semmi olyan az eszembe, amit szívesen ennék vagy a család ne vétózná meg. Segítenétek néhány ötlettel? Szinte minden van itthon, úgyhogy szárnyalhat a fantázia!

Előre is köszönöm!


2010. okt. 17. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a bakonyi borda a favorit nokedlivel, savanyúsággal!!! én karajból szoktam csinálni.
2010. okt. 17. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hmm első válaszoló, szívemből szóltál:D
2010. okt. 17. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim válasza:
100%

Holstein szelet. Sima sult hus, kozepen tukor tojas. Az egyszeru. Vagy probald ki ezt:

Nem tudom ,mennyit akarsz tokolni vele, de ha 8 szeleted van, es 4 szemelyre csinalsz kajat, akkor kiklopfolod a husokat, belerakod a tepsibe, olajat ala, persze elotte befuszerezed, amivel akarod. Ontesz ra egy kis vizet, mondjuk 1,5 decit alufoliaval letakarod, es parolod a viz alatt tobb mint egy orat. En masfelet szoktam,minimum, de nem teljes gazon, hanem kicsit lejjebb. Kozben egyszer megnezed, es megforgatod a husokat.Amikor frankon megpuhult a hus, leveszeg a foliat, leontod a vizet, es ontesz ra egy kis sort. Egyszer probaltam borral is, de a sor jobb. Megpiritod az egeszet, majd sutes utolso 5 perceben teszel egy kis reszelt sajtot a husokra.

2010. okt. 17. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fokhagymás szelet, lecsós szelet, óvári sertésborda (sajttal-gombával-sonkával összesütve), tejfölös szelet, rántott hús, párizsi szelet, krumplis bundában sült karaj.
2010. okt. 17. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Borzacska - panir morzsa helyett reszelt krumpli. Vagy cigány pecsenye.
2010. okt. 17. 10:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Disznóhús alá csak zsírt tegyél. Olajjal nem jó.

Zsírozd ki a tepsit,tedd rá a liszetben megforgatott szeleteket. Só,bors,szerencsendió kell még rá. Karikázz a tetejére sok vöröshagymát. Tegyél rá házi tejfölt,vagy főzőjeszínt. Önts alá kevés vizet. Fedd le alufóliával,és süsd kb egyórahosszát. Ha a hús puha,akkor alufólia nélkül pirítsd meg a tetejét. Bármilyen köret jó hozzá.

2010. okt. 17. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Húúú, nagyon köszönöm a sok ötletet! Borzacska vagy lecsós lesz, majd szavazhat a család :=). A Bakonyi is szuper, de a héten már ettünk egy "tonna" gombát, most nem akarom megint ezzel sokkolni a famíliát.

Szép hétvégét mindenkinek!

2010. okt. 17. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

Tepsibe leteszed a szelet húsokat, kruplit karikázol rá, a tetejére raksz bacon szalonnát, (ha nincs az se nagy baj)Fóliát rá, párolod egy jó fél órát,aztán ha leveszed róla a fóliát, raksz rá sajtot, és vissza a sütőbe.Isteni.

Vagy csak simán raksz sajtot a hús szeletekre, és úgy rántod ki.

2010. okt. 17. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!