Mi a különbség a különböző márkájú kamado grillek között?
Figyelt kérdés
Pl. Landmann, Perfect Home, Klarstein, Kamado Joe vagy a Praktikeres között mennyi különbség van?
Azt látom, hogy árban nagy eltérések vannak ugyanabban a méretben.
Minőségben is van különbség?
2023. szept. 10. 16:33
1/3 anonim válasza:
Hát nyilván a legtöbb dologból érdemes a drágábbat venni megspórólva az ideget.
3/3 anonim válasza:
Micsoda hasznos hozzászólások... Például a Metroban vásárolható kamadohoz gyárilag nem jár deflektorkő, így ha azt veszed kezdésnek lesz egy drága grillsütőd. A követ ugyan be lehet szerezni, de hol van hol nincs, szóval elég hektikus a dolog. Magában a kamado kerámia testben valóban nincs számottevő különbség szerintem, kiegészítők és garancia a hatalmas különbség itt. Kamado Joe élettartam garancia a dómra és a kerámia alsó részre. Kamado Joehoz alapból ezernyi kiegészítő kapható. Nekem Kamado Joe Classic I-em van, osztrák webshopból majdnem feleannyiba került mint itthon. Ha nem szeretnél osztrákoktól, akkor szintén jó vétel a Kamado4you márka, itthonról kb annyiból szerezhető be mint az osztrák Kamado Joe. Kamado Joe előtt egy Big Green Egg Minimaxom volt, az is egy baromi jó kamado, de egy kategória a Kamado Joe-val. Talán számomra a Joe a kiegészítők miatt jobban bejött. Amit tudok tanácsolni, NE vegyél kicsit! Minimaxot is azért adtam el mert egész egyszerűen a BBQ-hoz kicsi volt a 33 cm-es rácsátmérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!