Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Görögdinnye sütve vagy grillez...

Görögdinnye sütve vagy grillezve; aki próbálta, az milyen eredménnyel? (Többi a kérdésben)

Figyelt kérdés

Már régóta érdekel hogy milyen lehet a hirtelen sült vagy grillezett görögdinnye. Sok helyen találkoztam már vele, de idáig nem mertem kipróbálni mert attól féltem hogy valami borzalmas és ehetetlen dologgal találkozom, ami egy életre megutáltatja velem a dinnyét (amit amúgy szeretek, főleg ha mézédes és jó hideg és lédús, nem Lőrinces és kásás).

Kíváncsi volnék hogy milyen a textúrája, az íze és hogy aki már próbálta, az milyen elkészítési módot javasol? (Pl. milyen fűszerek passzolnak hozzá?)

2023. szept. 4. 13:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez a kérdés így estére ütött rendesen...
2023. szept. 10. 22:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, igazam volt.

A 9-es válaszomra hivatkozva: "A GY.K. már nem alkalmas kérdés feltevésre, mert 1 kérdésre nagyjából 1000+1 troll és/vagy primitív, buta proli jut, akik a b+ en és a qva anyádon kívül más jellegű érdemi válaszadásra képtelenek." - ugyanis ezen egyének IQ szintje nagyjából a 10 és a 0 között ingadozik.

Maradok inkább a reddit és a quora platformoknál. Ugyanis még a jenkik (HANGSÚLYOZOM, AZ AMERIKAI 1 BITES SUTTYÓ JENKIK) is értelmesebb és normálisabb válaszadásra képesek, mint az itteni "magyar" közösség.

Akik magukra ismertek, azoknak jónapot kívánok!

2023. szept. 10. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

"Akik magukra ismertek, azoknak jónapot kívánok!"

Este 11-kor...

2023. szept. 10. 23:18
 14/17 NTBS ***** válasza:
100%
Sosem próbáltam. Megeszem hűtve!
2023. szept. 11. 07:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Rántva nem szereted?

[link]

2023. szept. 11. 11:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Dzsízüsz Krájszt... színvonal a béka segge alatt.
2023. szept. 11. 12:04
 17/17 anonim válasza:
100%
Vegán steaknek szokták használni, hogy beáztatják valami pácba és megsütik a külsejét. Én nem tudom elképzelni, hogy finom, de hát ki kell próbálni:D A negativ embereket meg engedd el, amiről még nem hallottak az hülyeség és lehetetlenség 😑
2023. szept. 11. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!