Görögdinnye sütve vagy grillezve; aki próbálta, az milyen eredménnyel? (Többi a kérdésben)
Már régóta érdekel hogy milyen lehet a hirtelen sült vagy grillezett görögdinnye. Sok helyen találkoztam már vele, de idáig nem mertem kipróbálni mert attól féltem hogy valami borzalmas és ehetetlen dologgal találkozom, ami egy életre megutáltatja velem a dinnyét (amit amúgy szeretek, főleg ha mézédes és jó hideg és lédús, nem Lőrinces és kásás).
Kíváncsi volnék hogy milyen a textúrája, az íze és hogy aki már próbálta, az milyen elkészítési módot javasol? (Pl. milyen fűszerek passzolnak hozzá?)
Ahogy mondtam, igazam volt.
A 9-es válaszomra hivatkozva: "A GY.K. már nem alkalmas kérdés feltevésre, mert 1 kérdésre nagyjából 1000+1 troll és/vagy primitív, buta proli jut, akik a b+ en és a qva anyádon kívül más jellegű érdemi válaszadásra képtelenek." - ugyanis ezen egyének IQ szintje nagyjából a 10 és a 0 között ingadozik.
Maradok inkább a reddit és a quora platformoknál. Ugyanis még a jenkik (HANGSÚLYOZOM, AZ AMERIKAI 1 BITES SUTTYÓ JENKIK) is értelmesebb és normálisabb válaszadásra képesek, mint az itteni "magyar" közösség.
Akik magukra ismertek, azoknak jónapot kívánok!
"Akik magukra ismertek, azoknak jónapot kívánok!"
Este 11-kor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!