Görögdinnye sütve vagy grillezve; aki próbálta, az milyen eredménnyel? (Többi a kérdésben)
Már régóta érdekel hogy milyen lehet a hirtelen sült vagy grillezett görögdinnye. Sok helyen találkoztam már vele, de idáig nem mertem kipróbálni mert attól féltem hogy valami borzalmas és ehetetlen dologgal találkozom, ami egy életre megutáltatja velem a dinnyét (amit amúgy szeretek, főleg ha mézédes és jó hideg és lédús, nem Lőrinces és kásás).
Kíváncsi volnék hogy milyen a textúrája, az íze és hogy aki már próbálta, az milyen elkészítési módot javasol? (Pl. milyen fűszerek passzolnak hozzá?)
"Sok helyen találkoztam már vele"
Kitalálom:idióta tiktok videókban.
Nem nézek Tiktokot egyáltalán.
Latatlanban: lehetetlenseg. Vagy gusztustalan. A tokot ki lehet magozni, a dinnye csupa viz es nincs kulon maghaz.
A bebi gorogdinnye savanyusagnak epp eleg erdekesseg, es mar szeretem is.
„Gyakoris színvonal. Dinnyét grillezni”
Hát igen, gyakoris színvonal, főleg ha valaki föltesz egy ártatlan kérdést, és már egyből meglincselendő háborús bűnös lesz általa.
Legalábbis én az alábbi privát üzenetet kaptam:
Sajnálom hogy ezen az oldalon manapság többnyire ilyen emberek vannak jelen, akik amellett hogy tájékozatlanok, amellett csupán szórakozásból egyből beléállnak az emberbe és elkezdenek vele személyeskedni – ezzel demonstrálva a rendkívül alacsony IQ szintjüket.
Mindezt azért, mert egy olyan dologgal találják szembe magukat, ami a saját berögzült nézőpontjuk szerint elfogadhatatlan és elképzelhetetlen.
Pedig van példa a grillezett görögdinnyére (bármilyen hihetetlen is):
https://www.youtube.com/watch?v=1hORibuSiVk
Én csak kíváncsi lettem volna arra, hogy aki esetleg próbálta már ezt az elkészítési módot, annak milyen tapasztalatai voltak. (Legalábbis magyar körökben)
Sajnálattal állapítom meg, hogy a GY.K. már nem alkalmas kérdés feltevésre, mert 1 kérdésre nagyjából 1000+1 troll és/vagy primitív, buta proli jut, akik a b+ en és a qva anyádon kívül más jellegű érdemi válaszadásra képtelenek.
Minden esetre én még mindig őszintén hálás vagyok azon néhány rendkívül ritka illetőnek itt a GY.K.-n, akik valóban azért válaszolnak egy feltett kérdésre, mert tényleg segíteni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!