Kell még pluszban hozzá tenni élesztőt, vagy nem?!
Figyelt kérdés
Kenyeret sütnék,kenyérsütő gépben.Van 3 fajta lisztem(magos,teljes kiőrlés,és fehér liszt)ami kifejezetten ilyen gépbe való.Ami a kérdésem:mindegyikben van ÉLESZTŐ!Ebben az esetben kell még hozzá tennem,vagy sem?Mert amit olvastam,az mind azt írta,hogy x mennyiség liszt,x mennyiség élesztő(porélesztő)2010. okt. 16. 19:10
1/2 anonim válasza:
MIVEL MÁR BENNE VAN ÉLESZTÖ, ezért nem kell bele..
2/2 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM,én is így gondoltam,csak kellett egy kis megerősítés!Szinte minden recept úgy szól,hogy x mennyiségű élesztő,holott a kifejezetten ehhez való liszt sem kerül sokkal többe,mint a sima(és én úgy gondoltam,hogy az élesztős lisztel "számolnak".
2010. okt. 16. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!