Át volt sütve ez a csirkecomb, lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Rántott csirkecombot vettem egy olyan helyen, ahol sokszor eszem, mindig minőségi, finom ételt adnak, de combot még nem ettem. A hús íztelen volt, és elég rágós, ez azért lehetett, mert nyers volt, nem sült át? A panír rendesen meg volt sülve, de lehet belseje nem? Lehet ettől bajom? Ahogy megettem el is kezdett fájni a hasam, de lehet csak beképzelem vagy csak nagy adagot ettem, mert ettem mellé mást is.2023. szept. 1. 14:18
2/6 anonim válasza:
Placebo nyilván.Nem sütötték elég ideig,átsült de nem puhult meg.
4/6 anonim válasza:
Egyel rá dinnyét vagy sükt burgit paradicsomokkal , szensavas üdítőt végén . Ezek kidolgozzák,
5/6 anonim válasza:
A belseje milyen színű volt? Ha rózsaszín, akkor nem volt jól átsütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!