A gulyáslevesbe kell füstölt szalonna?
Én gulyáslevest nem rontanám el füstölt szalonnával.
Az inkább a babgulyásba való, de inkább valami füstölt comb vagy ilyesmi.
Ahány ház, annyi szokás.
De kőkemeny pszichológia a főzés is.
A főzésben, mint amúgy a dolgok 90%-ában több lehetséges megoldás van. Ízlés dolga. Én teszek alá, ha van itthon. De nem zavar, ha más nem. Nincs kontrollmániám. Ugyanis a főzés nem törvényben van szabályozva. Nincs olyan, hogy kell, nem kell.
Nagyon nehéz életed lesz, ha ilyen apró dolgot sem tudsz egyedül eldönteni. Ugyanis mindenkinek a saját hozott mintája, tapasztalata, ízlése és berögződése a mérvadó. Amivel nincs gond addig, amíg el nem kezdik agresszívan nyomatni, hogy vsakis egy megoldás a helyes.
Nagyon nehezen válnak nyitottá az emberek a főzésben (is). Tele vannak agresszióval.
Mert ha te teszel bele szalonnát, az ő világuk bizony összedől, mert nem tudnak frusztrációt viselni, nem tudják kezelni, amikor valakinek szabad akarata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!