Holnap kerti sütögetés, izgulok?
Négytagú család jön, van az udvarunkon egy tuzrako, nem igazán szoktuk használni, csak néha bámulni a tüzet.
Van pár alumínium tálca suteshez, a tuzrakon rács. Kolbászt, esetleg szalonnát, almát, krumplit, kukoricát sutnenk. Izgulok, de egyszer el kell kezdeni. Mire kell figyelni? Hogy csinaljam? Kíméletes válaszokat örömmel fogadok, és köszönöm!
Pl. hogy ne gyújtsátok fel a házat.
Gondolom a négytagú család tagjai között lesznek felnőttek is, majd ők megoldják.
Oké, 3-mas, akkor itt egy hasznos válasz:
Figyelj rá, hogy ne égesd szénné, de nyers se maradjon. :D
Egyébként a felsorolt alapanyagoknak nem kell nagy hő, vagy hosszú idő, a krumpli kivételével.
A grillkolbászok is hülyebiztosra vannak csinálva, pár pillanat alatt készen vannak. Nem egy rozé kacsamell egyik sem, hogy rá kéne parázni.
Én a krumplit biztos, hogy megfőzném előre, héjában, 3/4 részig, vagy teljesen. Egészben, grillen, max ha becsomagolod alufóliába, és sütöd vagy 50 percig, akkor lesz puha. Csak a helyet foglalja egy óráig.
Meg kell főzni, vághatóra, ne essen szét, vastagra felszeletelni, és a szeleteket grillezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!