Egy 6 éves tyúkot meddig kell főzni hogy puha legyen a húsa?
Pörköltet csináltam belőle.
Megcsináltam a pörkölt alapot, felöntöttem annyi vízzel amennyivel kellett, beletettem a szétszedett tyúkot, majd betettem a sütőbe (10literes lábasban, fedővel)
Ez volt délután 4-kor, és most este 10órakor kapcsolta le a sütőt és most ott hagyom kihűlni reggelig.
Ez a 6 óra főzés elég lehetett neki hogy megpuhuljon?
Igen, hát itt azért erős fenntartásokkal kell kezelni a válaszokat. :)
Ilyen korú állatnál nem létezik olyan, hogy túlfőzöd. Itt egy lehetőséged van, hogy rommá főzöd. Nincs más út. És ha a pontozásokat megnézed, mindenki felpontozta azt a választ is. Kivéve engem. Mint ahogy a megromlósat is természetesen lepontoztam, atom steril körülmények közt, 10-kor lezárva, az mostanra le se hűlt rendesen, nem hogy megromlana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!