Egész tortát le lehet fagyasztani? Milyen lesz kiengedve?
Megyünk nyaralni, és aznap amikor jövünk haza, a páromnak pont születésnapja van. Mivel 10 órát utazunk aznap, nem fogok akkor sütni.
Elkészíthetem, és lefagyaszthatom? megkérném anyumat, hogy előző nap vegye ki, hogy ki tudjon olvadni. Meglepi lenne természetesen.
Attól függ, milyen torta.
A klasszikus krémesek általában jól viselik a fagyasztást, annyi a trükk, hogy jól körbe kell kenni krémmel, mert a piskóta ki tud száradni. Illetve alaposan be kell csomagolni. Kiolvasztani pedig lassan kell hűtőszekrényben.
De tényleg fajta- és receptfüggő, hogy mennyire viseli jól.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet rendelni lehetne a legjobb, de sokéves hagyomány, hogy én sütöm meg neki :(
Le lehet, én már többször csináltam, ugyanis legtöbbször ketten vagyunk az asszonnyal, így két főre nehéz tortát készíteni.
Ha díszek is vannak rajt, akkor pár órára berakod a fagyasztóba, utána becsomagolod, hogy ne száradjon ki. Ha hazaértek, berakod a hűtőbe, és szépen kiolvad. Egyébként fagyasztás után finomabb, jobb ízű.
Ahogy a cukrászdában is mondták, fagyasztják a sütiket.
Így tanultam én is.
9!
Nem minden tortát lehet lefagyasztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!