Mit főzzek a férjem szülinapjára kb 8 főre? Kicsit különlegeset szeretnék és nem tésztásat.
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 10:28
2/13 anonim válasza:
Mondjuk valami krémlevest: fokhagyma, gomba; msot már úgyis jönnek a hideg esték, amikor ezek nagyon jól esnek.
- hawaii csirke
- dubarry szelet
- sült kacsa
- vadas
Desszertnek:
- kókuszgolyó
- tiramisu
- hamis túrós rétes
3/13 anonim válasza:
szia! pl. baconos csirkemell vagy combfilé őzgerincben.
írd be , hogy andi konyhája, ott a menetét is láthatod képekben.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A combfilét őzgerincben megnézem.
2010. okt. 14. 11:30
5/13 A kérdező kommentje:
Vadast zsemlegombócban,hogy készítsem?
2010. okt. 14. 11:30
6/13 anonim válasza:
Én a KEDVENCÉT főzném. Az a legkülönlegesebb ajándék. Ha valakit megajándékozol, olyat kell neki adni, amit Ő szeretne, nem amit te.
7/13 anonim válasza:
hello baconos csirkemell őzgerincben néven keresd. combfiléből én szoktam, mert a pasi jaim nem szeretik a csirkemellet.
8/13 A kérdező kommentje:
Sok minden a kedvence és Ő kérte...
2010. okt. 14. 12:42
9/13 anonim válasza:
és mellé lehet baconbe tekert csirkemájat is tenni, én nagyon szeretem. Pasik imádják köretnek ehhez a majonézes kukorica salátát vékonyra szeletelt lilahagymával.
10/13 anonim válasza:
Ne haragudj kedves Kérdező, de a vadasnak inkább ne állj neki. VADAS ZSEMLEGOMBÓCBAN ?- ez igencsak kezdő szakács kérdése lehet, inkább valami egyszerűbbel kezdj. Pl.egy tál étel, gulyás, bableves egy bögrés-meggyessel. Vagy keverj egy jó adag tatárbifszteket, és majonézes krumplit. Nem bántani akarlak, de beégni gondolom nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!