A mogyorót - nem a földi, hanem amelyik a bokron terem -, hogy lehet a legjobban mepirítani, hogy finom és roppanós legyen?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 08:38
1/5 anonim válasza:
Sütőben vagy serpenyőben rázogatva.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt én is sejtettem! Biztos van valami bevált trükk, hogy hány fokon, mennyi ideig? Olyanvalaki válaszát kérem, aki ebben tapasztalt.
2023. júl. 9. 14:35
3/5 anonim válasza:
Ez függ a mogyoró nedvességtartalmától is. Erre nincs konkrét recept. Igen, ott kell állni mellette és rázogatni.
4/5 anonim válasza:
A mogyorót kiszeded a kemény héjából. Utána rajt marad a vékony sötétbarna héja. Előmelegíted a sütőt 180 fokra. Egy tepsibe sütőpapírt teszel, erre rakod a mogyorót, és beteszed a sütőbe. 12-15 percig hagyod a sütőben, de 10 percnél nézd meg, hogy mennyire pirul.
Ha már illatos, van egy kis színe, akkor kiveszed. Konyharuhára borítod, hagyod kihűlni, és a konyharuhával ledörzsölöd a héját. És kész.
5/5 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok.
Szeretném tudni, ki és miért pontozott le? A kérdező bevált tippeket kért. Én évek óta így pirítom a mogyorót, és isteni lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!