Milyen finom étel van, amihez friss bazsalikomot lehet használni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szimpatikus bazsalikom növényem. Milyen ételekbe érdemes rakni friss bazsalikomot?2023. jún. 24. 20:03
1/9 anonim válasza:
Paradicsom-paprika-uborka - ezekböl salátát készítesz (NEM ecetes vízben úszó zöldségek, hanem víz nélkül, csak dressszing), erre szórhatod, nagyon finom, friss ízt ad
Paradicsom-mozzarella - ehhez a friss bazsalikom "kötelezö"
Bármilyen más salátafélére
Olaszos jellegü tésztákra, tálaláskor
Pesto készítése
2/9 anonim válasza:
en imadom egyszeruen a jo paradicsomot (de jo paradicsom!!! nem az a tescos csillogo piros semmi izu)
oliva olaj
bors
so
bazsalikom level
osszekevereni kicsit allni hagyni es kesz
3/9 anonim válasza:
Én is a pestot javaslom, próbáld ki, nagyon finom tésztával, vagy kenyéren/melegszendvicsben!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni
2023. jún. 24. 21:20
7/9 A kérdező kommentje:
Lecsó? Hú, arra nem is gondoltam. Nehéz elképzelni.
2023. jún. 25. 23:44
8/9 anonim válasza:
7
A lecsó egyik fő összetevője a paradicsom..A paradicsomhoz pedig illik a bazsalikom.Friss bazsalikomom ugyan nincs,de szárítottat már tettem lecsóba. Az úgy nekem ízlett.
9/9 anonim válasza:
Pizza tetejére, pesztóba, sonkás szendvicsbe, ananászos ttejszínes csirkébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!