Mitől volt ilyen a nagymamám által készített nudli?
Szóval a lényeg hogy szegény már lassan 2 éve eltávozott.
Nagyon finom nudlit készített, és nagyon egyedi volt. Minden szakácskönyvét, receptjét átnéztem de nincs meg a recept.
A lényeg hogy nem világos volt, hanem kicsit sotétebb volt a nudli amit készített, és jóval keményebb mint amit mi készítünk itthon, meg amit valaha is ettem.
De nyilván nem viszonyatosan kemény volt, hanem egyszerűen kellemesebb volt, mint amit én készítek.
Rendesen nudli íze volt, szóval biztos nem azért volt keményebb mert több lisztet használt.
75 lenne már, szóval tényleg régi recept lehetett.
krumplit rakott bele
Az igazi nudliba sok krumpli kell
A nudli föleg krumpliból van, szóval garantáltan tett bele krumplit.
Kérdezö: feltehetöen több lisztet tett bele, attól lett keményebb. A sötétebb színt okozhatta teljes kiörlésü liszt részben van teljesen, esetleg rozsliszt is.
A sötétebb szin inkább barnás vagy sárgás volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!