Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Édes palacsinta töltelék...

Édes palacsinta töltelék kellene, segit valaki?

Figyelt kérdés

Hozzávalóim ami itthon van: dió, kakaópor, fahéj, alma, kefir, margarin...

Valami krémes ötlet is jöhet..De nem nagyon tudom, hogy azonkivül, hogy kakaópor+viz+édesitő-n kivül valami nagyon fincsit lehet ezekből varázsolni?

Köszike előre is a válaszokat.


2010. okt. 12. 07:08
 1/8 A kérdező kommentje:

Vagy látom azt az almás tölteléket is..abból krémes dolog is kijöhet? Lereszelném apróra az almát, olajon (vagy vajon?) dinsztelném, aztán dió+fahéj ? Majd a levét kifacsarnám?

De inkább valami krémesebb dologra gondoltam..ha egyáltalán talál a palacsintához..

2010. okt. 12. 07:14
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem az almát reszeld bele a palacsintatésztába!

dió;kakaópor; fahéj, hát nem is tudom, ha mindegyikhez külön cukrot adsz, és azzal megtöltöd.

Én pudingosat szoktam.

vagy csinálsz csokiöntetet és belekevered a diót.

2010. okt. 12. 07:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
De pl. attól krémesebb lesz ha: vajat megolvasztom, bele a kakaóport, édesitő+dió?
2010. okt. 12. 07:44
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

szia! a dióból cukorból tejből főzz krémet, tegyél bele pici vajat, hogy krémesebb legyen. fahéj is mehet bele.

üdv.

2010. okt. 12. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos cukrot nem használhatok, csak édesitőt attól meg nem les olyan (cukor olvadás meg stb.). De mindenképpen valami vajas dolog lesz.
2010. okt. 12. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
a vajat mindenképpen rakd bele a csokimázba, úgy krémesebb lesz.Én a pudingot is folyékony édesítővel szoktam csinálni.
2010. okt. 12. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok. köszike. Nálunk maga a pudinggal van a baj, mivel nagyon sok xart tartalmaz ami emeli a cukrot, hiába, hogy nincs benne cukor:D, úgyhogy ezért nem akarok.
2010. okt. 12. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
ha ezekből összehozol valami krémeset az tuti csömör édes lesz én maradnék a sima almás vagy fahéjas palacsintánál.
2010. okt. 12. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!