Milyen lehet cserépedényben főzni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 22:46
4/4 anonim válasza:
Cserépedény nem igazán főzésre való, hanem inkább sütésre.
Vannak ételek, amikhez kifejezetten ajánlott - természetesen a fedeles változat - pl. az autentikus sólet, vagy kacsa-liba, oldalas, esetleg egyes vidékeken a töltött káposzta. A cserépedény átforrósodva, egyenletesen sugározza a hőt, minden zamatosabb, omlósabb lesz benne, rövidebb idő alatt.
Ami nem kerámiabevonatú, hanem nyers, azt minimum 2 órára be kell áztatni használat előtt vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!