Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel érdemes még dúsítani a...

Mivel érdemes még dúsítani a pesztós tésztát?

Figyelt kérdés
Húsmentes variációkat keresek. Gombát nem akarok tenni bele, mert nemrég azt készítettem. Nektek van ötletetek, mi illik még ehhez az ízvilághoz?
2023. jún. 8. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Pirított tofu?
2023. jún. 8. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tofu, cukkini, brokkoli, zöldbab, csicseri, fehérbab.

Ezeket szoktam használni, ha nem hússal készítem.

2023. jún. 8. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olívabogyó, paradicsom, brokkoli, zöldbab, spárga.
2023. jún. 8. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csicseriborso konzervet misd le es egy serpenyoben pirosd meg egy kicsit 4 adaghoz eleg 1 konzerv csicseri esetleg meg mogyoro piritva egy keves
2023. jún. 8. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fetasajttal, spenóttal és aszalt paradicsommal szeretem a legjobban.
2023. jún. 8. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!