Mivel érdemes még dúsítani a pesztós tésztát?
Figyelt kérdés
Húsmentes variációkat keresek. Gombát nem akarok tenni bele, mert nemrég azt készítettem. Nektek van ötletetek, mi illik még ehhez az ízvilághoz?2023. jún. 8. 13:07
2/5 anonim válasza:
Tofu, cukkini, brokkoli, zöldbab, csicseri, fehérbab.
Ezeket szoktam használni, ha nem hússal készítem.
3/5 anonim válasza:
Olívabogyó, paradicsom, brokkoli, zöldbab, spárga.
4/5 anonim válasza:
Csicseriborso konzervet misd le es egy serpenyoben pirosd meg egy kicsit 4 adaghoz eleg 1 konzerv csicseri esetleg meg mogyoro piritva egy keves
5/5 anonim válasza:
Fetasajttal, spenóttal és aszalt paradicsommal szeretem a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!